112Gelderland

Poging woningoverval

Steenwijk - Op maandagavond 4 februari werd omstreeks 21.45 uur een man uit Steenwijk in zijn woning aan het Sangerland overvallen. De bewoner zag iemand op een fiets voorbij komen en even later werd er aangebeld. Hij deed de deur open en vervolgens kwam de man naar binnen en bedreigde hem.

De overvaller wilde de portemonnee van de bewoner, maar deze wist de overvaller de woning uit te werken. De man verdween in onbekende richting vertrok. Of de overvaller dezelfde persoon is als de man die op de fiets langs de woning reed, is niet bekend. De politie heeft direct na de melding onderzoek in de buurt gedaan maar de overvaller werd niet meer aangetroffen.

De man heeft het volgende signalement: lengte: 1,80 meter lang, donkere huidskleur, circa 27 jaar oud, donkere ogen, grijze muts, donkere jas, donkere broek.

De politie is op zoek naar getuigen die de man met genoemd signalement rondom het genoemde tijdstip in de omgeving van het Sangerland hebben gezien. Bel 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via telefoonnummer 0800-7000.

()

De bewoner zag iemand op een fiets voorbij komen waarna er werd aangebeld. Hij deed de deur open en vervolgens kwam de man naar binnen en bedreigde hem. De overvaller vroeg om de man zijn portemonnee. De bewoner wist de man de woning uit te werken waarna deze in onbekende richting vertrok. De politie heeft direct na de melding onderzoek gedaan in de buurt maar de man werd niet meer aangetroffen. De man heeft het volgende signalement: lengte: 1,80 meter lang, donkere huidskleur, circa 27 jaar oud, donkere ogen, grijze muts, donkere jas, donkere broek. Mogelijk op de fiets.

De politie is op zoek naar getuigen die de man met genoemde signalement rondom het genoemde tijdstip in de omgeving van het Sangerland hebben gezien. Bel 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via telefoonnummer 0800-7000. ()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten