112Gelderland

Aangehouden voor mishandeling en bedreiging

Nijmegen - Een 23-jarige Nijmegenaar is dinsdagochtend rond 01.30 uur aangehouden op verdenking van mishandeling en bedreiging. De Nijmegenaar was op een dak geklommen om zich aan zijn aanhouding te onttrekken.

Een familielid van de 23-jarige had kort na middernacht aangifte gedaan van bedreiging en mishandeling. Hij was daarbij gewond geraakt. Het voorval was in een woning aande Groenestraat.

De politie zag korte tijd later in het centrum van Nijmegende auto rijden waarin de verdachte vertrokken zou zijn. In deze auto zaten echter andere mensen, die wel konden vertellen waar ze de 23-jarige hadden afgezet. Agenten die op dat adres -aan de Bijleveldsingel-gingen kijken zagen nog net hoe de verdachte op een dak klom. Na enige tijd en moeite is de 23-jarige op het dak aangehouden.

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en zal daar nader worden gehoord. De politie maakt proces-verbaal op van de zaak.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten