112Gelderland

Doetinchem - Dronken man verzet zich tegen aanhouding

In de nacht van vrijdag op zaterdag 7 november heeft de politie een 29-jarige Poolse man aangehouden op verdenking van het lastigvallen en slaan van een vrouw uit Zelhem. Dit ging gepaard met het nodige verzet en de vernieling van de ruit van een politieauto.

Rond 03:15 uur werd bij de politie gemeld dat een dronken man op de grond lag in de Korte Kapoeniestraat in Doetinchem. Ter plekke werd de man inderdaad op de grond aangetroffen door agenten. Hij kon nauwelijks meer op zijn benen staan. De man bleek al eerder die nacht uit een horecagelegenheid te zijn gezet omdat hij vrouwelijke bezoekers lastigviel.

In eerste instantie werd de man aangehouden wegens openbaar dronkenschap, maar hier ging hij meteen tegen in verzet en ook meldde de vrouw uit Zelhem ter plekke bij de agenten dat ze geslagen zou zijn door de man en aangifte wilde doen tegen hem. De verdachte is onder controle gebracht en geboeid in de politieauto gezet. Geboeid en al zag de man kans om met zijn hoofd de zijruit van de politieauto stuk te koppen. Hierop is de man uit de auto gehaald en begon hij om zich heen te trappen. Hierbij is een agente tegen haar knie getrapt. Opnieuw is de man onder controle gebracht en met een ander voertuig afgevoerd naar het politiebureau en ingesloten in de dronkenmanscel.

De politie maakt proces-verbaal tegen hem op wegens mishandeling, vernieling en openbaar dronkenschap.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten