112Gelderland

Velp - Man aangehouden voor bedreiging

Zaterdagochtend 7 november heeft de politie een 45-jarige man uit Oosterbeek aangehouden op verdenking van bedreiging, na een zogenaamde uitpraatprocedure. Hierbij zijn ook waarschuwingsschoten gelost door de politie.

De politie werd rond 05.10 gebeld door een familielid van de man, over het feit dat de 45-jarige man met een taxi onderweg zou zijn en gedreigd had na aankomst die persoon iets aan te doen. De man zou mogelijk gewapend zijn. De politie stelde een onderzoek in en traceerde waar de man reed. De taxichaffeur is via zijn centrale genstrueerd om de instructies van de politie op te volgen. De chauffeur kreeg rond 05.50 uur op de President Kennedylaan in Velp, ter hoogte van het benzinestation, een stopteken van de politie, zette zijn taxi aan de kant en verliet de auto.

Daarna heeft de politie de verdachte via een zogenaamde uitpraatprocedure gesommeerd de auto te verlaten en zijn handen te laten zien. Omdat de man in eerste instantie geen gehoor gaf aan de instructies van de politie zijn enkele waarschuwingsschoten gelost. Na het lossen van deze schoten werkte de man wel mee en is hij aangehouden. Er zijn geen wapens in zijn bezit aangetroffen. De man is overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor en onderzoek.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten