112Gelderland

Huissen - Verkeersruzie loopt uit de hand, Arnhemmer aangehouden

Een 34-jarige Arnhemmer zit voorlopig vast nadat hij donderdagmiddag in Huissen betrokken raakte bij een compleet uit de hand gelopen verkeersruzie. De man wordt er onder meer van verdacht opzettelijk een vrouw te hebben aangereden en te zijn ingereden op een ander.

Omstreeks 16.00 uur sloeg de vlam in de pan op de Pilgrimstraat in Huissen toen de Arnhemmer zijn auto op straat had geparkeerd waardoor er weinig ruimte overbleef voor het overige verkeer om te passeren. Een 52-jarige Huissenaar klapte de buitenspiegel van de auto van de Arnhemmer in zodat hij net met zijn auto kon passeren. Dat ontaardde in een ruzie waarbij de Huissenaar door de Arnhemmer werd geslagen.

De zoon van de Huissenaar sloeg daarop een van de ruiten in van de auto van de Arnhemmer. Vervolgens stapte de bijrijder van de Arnhemmer uit de auto en rende weg, achternagezeten door de zoon van de Huissenaar. De Arnhemmer reed toen achteruit en raakte daarbij de 48-jarige vrouw van de Huissenaar, die daarbij lichtgewond raakte. Daarop reed hij vooruit, recht op de zoon van de Huissenaar af, die nog net opzij kon springen om niet te worden geraakt. Na het voorval reed de Arnhemmer weg. Aan de hand van zijn kenteken kon de politie de man even later traceren en aanhouden.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten