112Gelderland

Overijssel - Alcoholmobilisten

In Overijssel vijf bestuurders aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol

Balkbrug

Op de Zwolseweg in Balkbrug reed op donderdag 14 mei omstreeks 23.19 uur een 33-jarige vrouw uit Veldhoven gecontroleerd in haar auto. Zij werd gecontroleerd en legde een blaastest af. Daaruit bleek dat ze teveel gedronken had en dat zij een beginnende bestuurder was. Ze werd aangehouden en uit de test met de ademanalyse bleek dat zij 685 UGL had. Haar rijbewijs werd ingevorderd en ze kreeg een rijverbod opgelegd.

I

Op vrijdag 15 mei omstreeks 1.16 uur zagen dienstdoende agenten dezelfde 33-jarige vrouw weer in haar auto over de N377 richting Nieuw Leusden. Zij werd wederom gecontroleerd en blies dit maal 525 UGL. De vrouw heeft een dagvaarding gekregen.

Schalkhaar

Bij de politie kwam een melding binnen van een getuige over een opvallend rijgedrag van een bestuurster van een auto. De melder vertelde dat hij achter de auto eed over de Oerdijk in Schalkhaar en het vermoeden had dat de bestuurster onder invloed verkeerde. De bestuurster, een 36-jarige vrouw uit Schalkhaar, werd op donderdag 14 mei om 22.00 uur door politieagenten gecontroleerd. Toen bleek dat zij 775 ug/l blies. Haar rijbewijs werd ingevorderd en proces-verbaal wordt opgemaakt.

Enschede

Een beginnende bestuurder werd op 15 mei om 5.23 uur gecontroleerd aan de Wenninkgaarde in Enschede. De 24-jarige man blies op het politiebureau 210 ug/l. Een beginnende bestuurder is boven de 88 ug/l strafbaar. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Diepenheim

Op donderdag 14 mei om 20.07 uur werd een 48-jarige man uit Apeldoorn op de Haaksbergerstraat in Diepenheim gecontroleerd als bestuurder van een auto. Hij blies op het bureau 385 ug/l. De man verliet het bureau met een boete en zal een dagvaarding ontvangen.

Deurningen

Een 52-jarige automobilist uit Enschede werd op 14 mei omstreeks 20.01 uur gecontroleerd op de Reininksweg in Deurningen. Hij blies 490 ug/l en ontving een rijverbod van 5 uur. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

(/ // / /)

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten