112Gelderland

Beuningen - Duo opgepakt na reeks brandstichtingen

Na een reeks brandstichtingen in Beuningen en Ewijk woensdag- en dondernacht heeft de politie twee mannen opgepakt. Het gaat om een 20-jarige Beuninger en een 22-jarige man uit Ewijk. De twee werden in de nacht van donderdag op vrijdag in Beuningen op heterdaad betrapt.

In de nacht van woensdag op donderdag woedden er in Ewijk kort achter elkaar brandjes op het Schoolpad en op De Bas. Donderdagavond kort voor middernacht werd een kledingcontainer op het Julianaplein brandend aangetroffen. Alle brandjes bleken te zijn aangestoken.

In de nacht van donderdag op vrijdag ontstonden er kort achter elkaar brandjes in afvalbakken en containers in Beuningen op de Houtduiflaan, Julianaplein, Thorbeckeplein, Slinger en Wilhelminaplein. Agenten besloten daarop zich door het dorp te verspreiden en te posten. Dat leverde even na 01.00 uur succes op toen de Beuninger en de Ewijker op heterdaad werden betrapt bij het aansteken van een vuilnisbak op de Hadrianussingel. Beide mannen zitten voorlopig vast. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten