112Gelderland

Doetinchem, Winterswijk - Trio aangehouden voor benzinediefstal

De politie heeft dankzij oplettende getuigen op maandag 30 juni in Winterswijk drie personen aangehouden. Zij worden verdacht van benzinediefstal in Doetinchem. Het trio is ingesloten voor verhoor.

De politie kreeg rond 19.10 uur een melding, dat er op een parkeerplaats aan de Amphionstraat geprobeerd werd in een auto in te breken. De daders waren er vandoor gegaan in een auto. Op de bewuste plek trof de politie wel twee autos aan waarvan de tankdop was opengebroken.

Andere politie-eenheden zochten naar de bewuste auto met drie inzittenden, maar dit had in eerste instantie geen succes. Ook het opgegeven kenteken bleek niet te kloppen met de omschrijving van de auto.

Een klein uur later werd de auto in Winterswijk gesignaleerd. De inzittenden, twee Wintersijkers van 28 en 36 jaar en een 34-jarige man uit de gemeente Oost-Gelre werden aangehouden. De politie stelt een verder onderzoek in.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten