112Gelderland

Malden - Mishandeling in onderzoek

De politie is bezig met een onderzoek naar een mishandeling vrijdagnacht die rond 01.15 uur plaatsvond op 't Grind. Een 58-jarige bewoner zou klappen hebben gekregen toen hij een voetballende jongen aansprak. Een 16-jarige jongen uit Malden werd aangehouden.

Een jongen was midden in de nacht op straat aan het voetballen, tegen dingen aan. Een bewoner die het gebonk hoorde ging, op het moment dat de bal richting zijn ramen werd geschopt, naar buiten om hem op zijngedragaan te spreken. De man zou daarop geslagen zijn en kreeg door een tweede jongen, die ineens aan kwam rennen, een vuistslag in zijn gezicht. Samen met een getuige ging hij achter de jongens aan.

De inmiddels gewaarschuwde politie ging op zoek naar de jongens en trofeven later een van hen,die voldeed aan het opgegeven signalement, aan ter hoogte van de Klinker. De 16-jarige werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De 58-jarige Maldenaar deed aangifte en de politie nam van de getuige een verklaring op. Zaterdagochtend is de verdachte weer in vrijheid gesteld, hetonderzoek loopt nog.

Een familielid van de 16-jarige, die in de loop van de nachtnaar het politiebureau kwam, is aangehouden voor belediging.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten