112Gelderland

Renkum - Heftige klappen in de bus, van slachtoffers en daders geen spoor

De politie in Renkum doet nader onderzoek naar een vechtpartij in een lijnbus, afgelopen zaterdagavond 26 april. Een enkele getuige heeft zich al wel gemeld maar van de daders en de slachtoffers ontbreekt nog elk spoor.

Het moet er hevig aan toe gegaan zijn, aldus een getuige die zich later bij de politie meldde. Zo zou het slachtoffer tot bloedens toe geslagen zijn en vlogen de bloedspetters in het rond. Ook nadat het slachtoffer zou zijn uitgestapt moet er flink geschopt en geslagen zijn.

Naar nu pas bekend is geworden zou er op Koningsdag, zaterdagavond omstreeks 22.20 uur in een bomvolle lijn 51 tussen Arnhem en Wageningen ruzie zijn ontstaan tussen twee rumoerige buspassagiers en een nog onbekend slachtoffer. Toen die een opmerking maakte moest hij dat bekopen met diverse vuistslagen op het hoofd. De kennelijke vriendin van het slachtoffer kreeg ook nog een portie mee toen zij haar vriend in bescherming wilde nemen. Op de Nieuweweg in Renkum zag het slachtoffer kans de bus te verlaten maar werd door zijn belagers achtervolgd. Ook buiten zou er behoorlijk geslagen en geschopt zijn, zelfs terwijl het slachtoffer nog op de grond lag.

De politie hoopt aan de hand van camerabeelden meer duidelijkheid te verkrijgen over het incident. Ook worden de slachtoffers, maar ook andere getuigen opgeroepen zich te melden. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Ken je de daders maar kennen zij jou ook Bel dan anoniem met Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten