112Gelderland

Tolkamer - Auto en motor botsen; motorrijder gewond

Zondagmiddag omstreeks 13.45 uur vond een aanrijding plaats in Tolkamer op de kruising Zwarteweg en de s Gravenwaardsedijk. Daarbij raakte een 56-jarige man uit Tolkamer, die op zijn motor reed, gewond toen hij tegen de auto botste van een 32-jarige man uit Hongarije.

De Hongaar reed met zijn auto over de Zwarteweg komende uit de richting Tuindorp. Op de kruising met de s Gravenwaardsedijk stopte hij kennelijk met de bedoeling om daar fietsers voor te laten. De motor met de 56-jarige man uit Tolkamer had hierop niet gerekend en reed vervolgens in de flank van deze auto. Daarbij liep de motorrijder letsel op en moest daarvoor behandeld worden in het ziekenhuis.

 

Omdat botsen, blazen betekent, mocht de automobilist blazen. Hij bleek teveel te hebben gedronken. Op het bureau blies hij 990 ug/l. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en hij kreeg voor een aantal uren een rijverbod opgelegd. De politie maakte proces-verbaal op.

 

 

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten