112Gelderland

Hengelo - Politie zoekt getuigen beroving

Een 76-jarige inwoonster van Hengelo werd zondagavond omstreeks 21.10 uur beroofd op de Enschedesestraat in Hengelo. De politie zoekt getuigen.

De 76-jarige vrouw was omstreeks 21.00 uur met de trein in Hengelo aangekomen. Met haar fiets vervolgde ze haar weg. Haar handtas had ze om het stuur gehangen. Toen de vrouw op de Enschedesestraat fietste, ter hoogte van het ING-kantoor, werd zij van achteren door een onbekend persoon benaderd. Deze trok haar handtas van het stuur en ging er vandoor. Door de ruk aan het stuur, kwam de vrouw met haar fiets ten val. De vrouw is uiteindelijk naar een woning van familieleden aan de Hengelose Esstraat gefietst, waar zij vervolgens de politie alarmeerde.

Van de dader is het volgende signalement bekend:

Man van ongeveer 17-19 jaar oud; Tenger postuur; Droeg een grijze capuchon en sobere kleding.

De politie zoekt getuigen van deze beroving. Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u andere informatie die van belang kan zijn, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten