112Gelderland

Overval op coffeeshop

Nijmegen - Maandagochtend rond 00.35 uur overvielen n of twee mannen een coffeeshop aan de Kelfkensbos in Nijmegen. De dader of daders ontkwamen.

In elk geval novervaller kwam de coffeeshop binnen op het moment dat de beheerder ging afsluiten. Deze bedreigde het personeel met een vuurwapen eneiste geld. Uiteindelijk ging de dader ermet een geldbedrag vandoor.

Het aanwezige personeel heeft slechts n overvaller gezien. De beheerder had echter de indruk dat er mogelijk een tweedeman bijwas, maar heeft deze niet gezien. En van de overvallers zou vervolgens het centrum van Nijmegen ingerend zijn, de andere in de richting van de Waalbrug.

De beheerder gaf het volgende signalement van de overvaller die hij gezien heeft:

man van 1.80 a 1.90 meter lang met een normaal postuur droeg een zwarte bivakmutsmet over de bivakmuts een capuchon droeg een helblauwe, glanzende jas met mogelijk een witte horizontale streep op borsthoogte droeg een ruimzittendebroek, donker van kleur droeg lichtkleurige sportschoenen.

De politie vraagt eventuele getuigen van het incident zich te melden bij het Overvalllenteam, te bereiken via het algemene telefoonnummer 0900-8844.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten