112Gelderland

Arnhem - Aanhouding na mishandeling en gooien steen

De politie hield vrijdagavond op de Catharijnestraat een 26-jarige inwoner van Huissen aan op verdenking van mishandeling van zijn ex-vriendin en het gooien van een steen vanaf het dak van een flatgebouw naar agenten.

Na een meldingomstreeks 21.40 uur gingen agenten naar het betreffende adres en spraken met de bewoonster.Zij gaf aan door haar ex mishandeld te zijn. De manzou onder invloed en erg agressief zijn. De verdachte wasinmiddels weg en ophet dak van de flat geklommen.De agenten riepen hem herhaaldelijk aan om ervan af te komen. Ook aanwezige bewoners van de flat hielpen daarbij. De man gaf aan deze oproepen echter geen gehoor. Besloten werd omde brandweerte laten komen met een ladderwagen om hem van het dak te halen. Een agent zag ineens een steen op zichaf komen, die naast hem op de grond terecht kwam. Daarop werd nog een andere politie-eenheid ter plaatsegestuurd.

De 26-jarige werd even later in het trappenhuis gesignaleerd. Agentenrenden erachter aan en konden de verdachteop de tweede verdieping aanhouden.Bij zijn aanhouding pleegde de man verzet. Hij is geboeid naar het politiebureau overgebracht en ingesloten voor verhoor. Het onderzoek is nog bezig. De politieagentdoet aangifte van poging totmishandeling.

Eerder op de avond was de politie al op hetzelfde adres langsgeweest na een melding.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten