112Gelderland

Epe - Hennepkwekerij geruimd, veertien personen aangehouden

De politie heeft dinsdagochtend 4 februari in een bedrijfspand aan de Weemeweg in Epe een hennepkwekerij ontdekt. Veertien personen zijn aangehouden, zij waren op dat moment de hennep aan het oogsten.

De politie kwam de kwekerij na een melding op het spoor. In het bedrijfspand werden zon 1400 hennepplanten aangetroffen. Uit onderzoek bleek dat er sprake was van stroomdiefstal, de energieleverancier doet aangifte en legt vermoedelijk een naheffing op. De aangetroffen hennepplanten en apparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd.

In het pand waren op het moment van de ruiming veertien personen aanwezig, zij waren de hennep aan het oogsten. Alle personen zijn aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt. De politie doet nog verder onderzoek naar wie verantwoordelijk is voor deze kwekerij.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten