112Gelderland

Beek (Ubbergen) - Benzinedieven in de kraag gevat

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag, mede dankzij een alerte burger, twee 18-jarige benzinedieven Beek (gem. Ubbergen) aangehouden. De beide verdachten werden betrapt op een parkeerterrein aan de Dijkgraaf van Wijkweg in Persingen.

Omstreeks 00.30 uur belde een alerte burger de politie. Deze zag dat de twee in de Baron van Voorst tot Voorststraat in Beek bezig waren om uit diverse autos benzine te hevelen. Het type auto en het kenteken waren aan de meldkamer doorgegeven zodat uitgekeken kon worden naar deze auto. Deze werd op de opgegeven locatie niet meer aangetroffen, maar een half uur later wel opgemerkt door surveillerende collegas op de Dijkgraaf van Wijkweg in Persingen. Er werden jerrycans, slangen en gereedschap in beslag genomen. De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt gedupeerden zich te melden als zij dit nog niet hebben gedaan.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten