112Gelderland

Hengelo - Duitse vrouwen aangehouden voor wisseltruc

Dinsdagmiddag 10 december werden twee vrouwen aangehouden nadat zij bij een winkel in Hengelo een babbeltruc hadden toegepast.

Bij een supermarkt aan de Willem de Merodestraat in Hengelo waren twee vrouwen gekomen die 0,50 cent wilden afrekenen met een biljet van 50,- euro. De vrouwen leidden de caissire af en zeiden later toch wel 0,50 cent contant te hebben. Door de medewerkster af te leiden, wisten de vrouwen er vandoor te gaan met twee biljetten van 50,- euro. Toen de medewerkster er kort daarna achter kwam dat het een babbeltruc betrof, ging zij op zoek naar de vrouwen. Die trof zij aan bij een andere winkel in het winkelcentrum. Daar werden de vrouwen vastgehouden tot de politie arriveerde. De twee vrouwen zijn aangehouden en zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld. Het gaat om twee vrouwen uit Duitsland.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten