112Gelderland

Harderwijk - Man aangehouden voor het doorrijden na een aanrijding

Een 30-jarige man uit Harderwijk is zaterdagavond 12 oktober aangehouden nadat hij met zijn bestelbus was doorgereden na het aanrijden van een 12-jarige fietser op de Vondellaan.

Zaterdag rond 18.30 uur fietste de 12-jarige jongen uit Harderwijk over de Vondellaan in de richting van de wijk Frankrijk. Hij werd aangereden door een bestelbus die hem inhaalde en kwam ten val. Hij liep hierbij een pijnlijke knie op. De automobilist die de jongen had aangereden, reed door. Aan de hand van getuigenverklaringen en het signalement van de bestelbus kon even later in een woning in de omgeving de 30-jarige man aangehouden worden. Van hem werd een alcoholproef afgenomen en daaruit bleek dat hij onder invloed was. De ademanalyse op het bureau gaf een uitslag van 675 ug/l. Hierop is het rijbewijs van de man ingevorderd. Hij is na verhoor met een proces-verbaal heengezonden. ()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten