112Gelderland

Steenwijk - Fietsendief aangehouden

De politie heeft donderdagmiddag 26 september op de Eesveenseweg in Steenwijk een 19-jarige man uit de gemeente Westerveld aangehouden voor fietsdiefstal.

De fiets stond geparkeerd voor een supermarkt aan de Scholestraat toen deze werd weggenomen. Vlak nadat de fiets was weggenomen zag de eigenaar een onbekende man op zijn fiets door het centrum rijden. Bij de politie werd aangifte gedaan waarbij het signalement van de onbekende man werd doorgegeven.

Samen met de fietseigenaar keken surveillerende agenten in de omgeving uit naar de fietsdief. Rond 16.00 uur zag men de fietsdief over de Eesveenseweg fietsen waarop hij is staande gehouden. De fiets waarop de 19-jarige Westervelder reed bleek de zojuist gestolen fiets te zijn. Deze is in beslag genomen en zal aan de rechtmatige eigenaar worden teruggegeven. De Westervelder is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten