112Gelderland

Nijmegen - Nijmeegse juwelierszaak overvallen

Zeker vier nog onbekende mannen hebben donderdagavond 26 september een juwelierszaak aan de Molenstraat in Nijmegen overvallen. Daarbij is een partij sieraden buitgemaakt. Van de overvallers ontbreekt nog elk spoor.

De daders kwamen even na half negen die avond de zaak binnen. Op dat moment waren er geen klanten in de zaak, alleen een medewerker. Die vluchtte een afgesloten ruimte in. In de tussentijd werden er vernielingen in de zaak aangericht en zagen de daders kans er met een nog onbekende partij sieraden vandoor te gaan. In de tussentijd waarschuwden de vele omstanders, die het kabaal gehoord hadden, de politie.

Van de daders is tot nu toe bekend dat ze allen in het donker gekleed waren en een getinte huidskleur hadden. Verder waren ze tussen de 20 en 25 jaar oud en hadden hun hoofden bedekt met capuchons of petjes. Ook droegen ze tassen bij zich.

De daders zagen kans in het tumult weg te komen richting Waldeck Pyrmontsingel. In de omgeving van de Wedren trof de politie later twee scooters en een auto aan die allen in brand stonden. Onderzocht wordt of de voertuigen iets met de overval te maken hebben. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren, vooral zij die nog niet met de politie hebben gesproken worden verzocht zich te melden. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Reageert u lierver anoniem Bel dan M op 0800-7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten