112Gelderland

Nijmegen - Winkels ontruimd na containerbrand

Bij een containerbrand op de Groenestraat in Nijmegen woensdagavond 28 augustus heeft de politie uit voorzorg enkele winkels in de omgeving moeten ontruimen. Door snel optreden van de brandweer kon voorkomen worden dat een supermarkt ten prooi viel aan de vlammen. De politie onderzoekt de oorzaak en sluit brandstichting niet uit.

Rond half acht kwamen de eerste meldingen binnen van een buitenbrand aan de achterzijde van een supermarkt aan de Groenestraat in het Nije Veld. Daar bleek een container in brand te staan. Door snel optreden van de brandweer kon voorkomen dat de supermarkt vlam vatte. Een naastgelegen winkelpand liep wel zware schade op. Bij de brand raakte verder niemand gewond.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Volgens getuigen waren er kort voor de brand enkele jongeren gezien bij de container. De politie heeft de zaak in onderzoek en sluit brandstichting niet uit. Ook roept de politie getuigen op te reageren. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten