112Gelderland

Nijmegen - Fietster gewond bij ongeval. De politie zoekt getuigen

Op donderdag 22 augustus raakte een 36-jarige vrouw uit Lent gewond bij een aanrijding met een wielrenner. De politie is op zoek naar deze man.

De vrouw fietste tussen 16.00 en 16.30 uur vanaf het Keizer Traianusplein richting de Waalbrug in de richting van Lent. Achter haar fietste een 12-jarig meisje uit Elst. De vrouw en het meisje verklaren dat een wielrenner hen tegemoet reed vanaf de Waalbrug. Terwijl het meisje de vrouw inhaalde, gaf de wielrenner het meisje een duw waardoor zij tegen de fiets van de vrouw aankwam. De vrouw kwam hierdoor ten val, waarbij ze haar elleboog brak en haar knie en buik bezeerde. De wielrenner fietste na het incident door.

Signalement De politie is op zoek naar de onbekende wielrenner. Het betreft een man van circa 50 jaar met een normaal postuur. Hij heeft grijs haar en een grijs stoppelbaardje. Hij droeg normale kleding en droeg waarschijnlijk een bril. Herkent u deze persoon of bent u getuige van dit incident Meld u dan bij de politie. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via Meld misdaad anoniem 0800-7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten