112Gelderland

Voorthuizen - Man beroofd van twee tassen

In de nacht van zondag 25 op maandag 26 augustus om ongeveer 00:50 uur werd een 50-jarige Amsterdammer op de Verbindingsweg het slachtoffer van een beroving.

De man was op de verbindingsweg gestopt en uitgestapt toen er een BMW met Pools kenteken naast hem kwam rijden. De bijrijder vraagt de weg naar Amsterdam. Vervolgens stapt deze man uit en slaat de Amsterdammer in zijn maag. Vervolgens loopt deze man naar de auto van de Amsterdammer en haalt daar twee tassen uit waarna de beide inzittenden van de BMW er vandoor gaan.

Het signalement van de bijrijder luidt als volgt: Leeftijd: 40 tot 45 jaar oud, 1.75 meter lang, gezet postuur, lang zwart haar tot op de schouder. De man was gekleed in een bruin jack en een blauwe spijkerbroek. De man had een zeer slecht gebit. De auto was een BMW 3 of 5 serie van een ouder type met Pools kenteken met OMZ, QMZ of GMZ in het kenteken.

De politie is op zoek naar mensen die de genoemde BMW met twee inzittenden hebben gezien in de omgeving van de Verbindingsweg of die over andere informatie beschikken die tot de daders kan leiden. Neemt u hiervoor contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Bel M 0800-7000. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten