112Gelderland

Wijchen / Alverna - Gestolen auto uitgebrand

Een naar later bleek gestolen personenauto brandde aan de Graafseweg in Alverna (Wijchen) uit. Een brommobiel en een andere personenauto die naast de brandende auto stonden liepen daardoor ook forse brandschade op.

Het voorval was zondagavond rond 19.15 uur. Getuigen verklaarden dat een op dat moment al rokende personenauto van het merk BMWde parkeerplaats van een bejaardenhuis kwam oprijden. De twee inzittenden sprongen uit de auto en stapten bij een bushalte over in een andere auto, vermoedelijk een Opel Corsa. Deze reed vervolgens met hoge snelheid weg richting de Huurlingsedam in Wijchen. De gewaarschuwde politie heeft nog naar de weggereden auto gezocht, maar deze niet meer gevonden.

Bij nader onderzoek bleek de BMW enkele dagen eerder in Herveld gestolen te zijn.

De politie heeft op de plaats van de brand meerdere getuigen gesproken. Er wordt onderzoek gedaan naar de diefstal en of er sprake is van brandstichting.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten