112Gelderland

Nijmegen - Politie pakt twee verdachten op na steekpartij

Na een steekpartij op de Wijchenseweg in Nijmegen in de late avond van vrijdag 2 augustus heeft de politie twee verdachten opgepakt. Het gaat om een 20-jarige man uit Nijmegen en een 22-jarige man uit Wijchen. Bij de steekpartij raakte een 25-jarige Wijchenaar gewond. De man is voor zover bekend niet in levensgevaar en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Het incident gebeurde kort voor middernacht op het terrein van een benzinestation. De drie betrokkenen zijn vermoedelijk bekenden van elkaar. Een woordenwisseling zou zijn uitgemond op een handgemeen, waarbij het slachtoffer zou zijn verwond met een steekvoorwerp.

Na het voorval bleef het slachtoffer gewond achter. Volgens omstanders waren de daders weggereden in een auto die later werd teruggevonden in Overasselt. De inzittenden bleken de Nijmegenaar en de 22-jarige man uit Wijchen. Beiden zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de zaak. Welke rol ze daarbij hebben gespeeld is nog onduidelijk. De politie doet nader onderzoek.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten