112Gelderland

Malden - Trio aangehouden na mishandeling met ploertendoder

De politie onderzoekt de mishandeling van een inwoner uit Malden die zondagavond 4 augustus op het Kerkplein werd geslagen met onder andere een ploertendoder. Er zijn al drie verdachten aangehouden.

Het incident deed zich omstreeks 22.15 uur voor. Een inwoner van Malden sprak een groep jongeren aan op het feit dat zij vuurwerk afstaken op het Kerkplein. Op een gegeven moment werd hij door n van hen in het gezicht geslagen, terwijl een ander een ploertendoder pakte en daarmee sloeg.

Aangezien de gemeente enpolitie met een integrale aanpak bezig zijn om de jeugdoverlast in het centrum aan te pakken, waren diverse politie-eenheden snel aanwezig. Terwijl agenten een verklaring van het slachtoffer en een getuige opnamen, zochten andere agenten naar de verdachten.

Op een gegeven moment werden enkele jongeren die mogelijk bij de mishandeling betrokken waren op een bromfiets gesignaleerd. In de buddyseat van n van de bromfietsen werd een ploertendoder aangetroffen. Drieinwoners (14, 16 en 17 jaar) van Malden zijn aangehouden. Meeraanhoudingen in dit onderzoek worden niet uitgesloten.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten