112Gelderland

Vaassen - Vaassen Jongens aangehouden voor meerdere diefstallen

De politie heeft met de aanhouding van twee jongens op maandag 15 juli meerdere bromfietsdiefstallen opgelost. De politie kwam het tweetal na onderzoek op het spoor.

De jongens van 15 en 16 jaar uit de gemeente Epe worden ervan verdacht meerdere bromfietsen uit met name Vaassen te hebben weggenomen. Het tweetal bekende de diefstal van zeven bromfietsen in de periode tussen februari en mei van dit jaar.

De politie kwam het tweetal na onderzoek op het spoor. Hierbij was de informatie die via de wijkagenten binnenkwam belangrijk voor het onderzoek. Beide jongens zijn aangehouden en verhoord. Inmiddels zijn zij weer in vrijheid gesteld en moeten zij zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

Een aantal van de gestolen bromfietsen is inmiddels gevonden en teruggeven aan de rechtmatige eigenaren. De politie doet nog verder onderzoek naar de overige gestolen bromfietsen en maakt proces-verbaal op.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten