112Gelderland

Haaksbergen - Vader verdacht van gijzeling

In de nacht van maandag 22 op dinsdag 23 juli heeft een 42-jarige man uit Haaksbergen, die verdacht wordt van mishandeling en gijzeling van zijn echtgenote, zijn drie dochtertjes meegenomen naar het buitenland.

Het gaat om meisjes van 7, 8 en 11 jaar. Voorafgaand aan de reis zou hij zijn vrouw mishandeld hebben en haar geruime tijd tegen haar wil in de hun woning hebben vastgehouden. De vrouw had hem geen toestemming voor de reis gegeven. De man wordt er daarom ook van verdacht zijn kinderen aan het ouderlijk gezag te hebben onttrokken. Via een Duits vliegveld reisde het viertal nog diezelfde nacht naar Turkije. Op het moment dat de vrouw de politie informeerde waren zij al enige tijd onderweg. Tegen de Haaksberger is een internationaal opsporing- en aanhoudingverzoek uitgevaardigd. Het slachtoffer en haar man zouden al enige tijd relatieproblemen hebben.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten