112Gelderland

Beschonken automobiliste uit Gendt na botsing rijbewijs kwijt

Huissen - De politie heeft zondagmiddag 16 december het rijbewijs van een 55-jarige automobiliste uit Gendt ingevorderd nadat zij op de Karstraat in Huissen een verkeersongeval had veroorzaakt. De vrouw was tegen een gevel van een woning aangereden. Ze bleef ongedeerd.

De vrouw zou over een vluchtheuvel zijn gereden en daarbij vermoedelijk de macht over het stuur zijn verloren. Ze kwam tegen de gevel van een nabij gelegen woning tot stilstand. Gewaarschuwde agenten waren omstreeks 17.00 uur ter plaatse. Ze roken een alcohollucht bij de vrouw. Nader onderzoek wees uit dat ze onder invloed van alcohol was. Agenten hebben de Gendtse aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor nader onderzoek. De vrouw was niet in staat de ademanalyse te volbrengen. Daarom werd er bloed bij haar afgenomen. De politie wacht nog op de uitslag van het bloedonderzoek. Tot die tijd is haar rijbewijs ingevorderd. Ze kreeg ook een rijverbod van 22 uur opgelegd.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten