112Gelderland

Politie op zoek naar getuigen inbraak

Oosterbeek - De politie is op zoek naar mensen die meer weten over een woninginbraak op zaterdagavond 8 december aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. Hierbij is een 31-jarige Edenaar aangehouden. De politie is nog op zoek naar meerdere verdachten.

Die avond komen de bewoners van de woning omstreeks 21.00 uur thuis en zien dat er is ingebroken. Zij besluiten met hun auto buiten het erf op de weg te gaan staan. Daar zien zij op de inrit van het naastgelegen huis een man staan. Zij zien de man in een auto stappen die komt aanrijden uit de richting van Oosterbeek. De auto keert en rijdt weg richting Oosterbeek. De bewoners geven het kenteken door aan de politie. Later wordt op de Utrechtseweg bij Doorwerth door een agent de omschreven auto met het kenteken stopgezet. Hierin treft de agent alleen de Edenaar. Hij wordt aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de inbraak.

De politie is nog op zoek naar n of meerdere personen die betrokken zijn bij de inbraak en vraagt getuigen zich te melden. Mogelijk zijn er mensen die zaterdagavond omstreeks 21.00 uur een donkere auto hebben gezien op de Utrechtseweg bij Oosterbeek met daarin of daarbij n of meerdere personen die zich al dan niet verdacht gedroegen.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten