112Gelderland

Inbreker gepakt

Zaltbommel - Dankzij een oplettende burger heeft de politie zondagmorgen omstreeks 05.00 uur een 25-jarige inwoner van Zaltbommel aan kunnen houden. Hij wordt verdacht van inbraak of poging daartoe in de Koekoekstraat in Zaltbommel.

Omdat de melder een goed signalement had opgegeven kon even later in de Thorbeckestraat de verdachte worden aangehouden. Hij voldeed aan het signalement. De verdachte zou ook een breekijzer bij zich dragen. Deze werd uiteindelijk niet aangetroffen. De verdachte werd ingesloten.

De politie roept mensen op die mogelijk slachtoffer zijn geworden, zich te melden. De politie is vanmorgen vroeg al gestart met het onderzoek. Dit zal de komende dagen worden voortgezet.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meld dit dan bij de politie van de recherche in Tiel, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten