112Gelderland

Stond nog gesignaleerd

Zaltbommel - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag in een woning in Zaltbommel, een 19-jarige man uit Prinsenbeek aangehouden en een man waar van op het moment van aanhouding, de identiteit niet kon worden vastgesteld. Deze laatste werd ingesloten en zal vandaag worden overgedragen aan de Vreemdelingrecherche.

De politie kreeg een melding van overlast uit een woning en ging poolshoogte nemen. Bij de woning was er inderdaad sprake van geluidsoverlast. Ze spraken de bewoner aan en waarschuwde dat bij herhaling er proces-verbaal zou worden opgemaakt.

De agenten moesten terug omdat de overlast aanbleef. In de woning troffen zij vijf personen aan. Van allen werd de personalia gecontroleerd. De 19-jarige man uit Prinsenbeek bleek nog door een andere regio te worden gezocht. Hij probeerde te vluchten maar kon na een korte worsteling uiteindelijk toch worden aangehouden. De andere persoon kon zich niet legitimeren en moest ook mee naar het bureau. De hoofdbewoner kreeg een proces-verbaal voor geluidsoverlast.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten