112Gelderland

Tiel - Harddrugsbezitter vlucht voor politie met brommobiel

Twee 18-jarige Tielenaren sloegen vrijdagavond 10 mei op de vlucht met een brommobiel, toen de politie hen wilde controleren. Bij de uiteindelijke aanhouding bleek waarom; de verdachte was in het bezit van cocaine en een vlindermes.

De politie zag omstreeks 23.15 uur op de Tielerwaardlaan een brommobiel rijden zonder verlichting. Toen zij de 18-jarige bestuurder uit Tiel wilden controleren, ging hij ervan door. Na een achtervolging rijdt de politieauto de brommobiel klem in de Leliestraat. De bestuurder vlucht uit het voertuig en wordt door agenten aangehouden op de Scheeringlaan. De verdachte zou zich hebben verzet tegen zijn aanhouding. Net als de 18-jarige bijrijder uit Tiel die wel bij de brommobiel werd aangehouden. Bij de aanhouding en fouillering van de bestuurder trof de politie een vlindermes en meerdere wikkels cocane aan. Het tweetal is ingesloten in het politiebureau. ()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten