112Gelderland

Culemborg - Politie bedankt burgers voor hulp bij aanhouding verwarde man

De politie wil graag drie mannen bedanken die geholpen hebben bij de aanhouding van een verwarde man zondagochtend 12 mei in Culemborg. Zij worden opgeroepen om contact te zoeken met de politie in Culemborg via telefoonnummer 0900-8844.

De politie kreeg zondag omstreeks 09.30 een melding van een familielid van een 30-jarige man uit Culemborg dat zij zich ernstig zorgen maakte om hem. De politie is naar de man op zoek gegaan en trof hem in verwarde toestand aan langs het spoor in Culemborg. Toen de agenten de man aanspraken en hem voor hulpverlening mee wilden nemen naar het bureau, reageerde hij zeer agressief. De man sloeg en schopte wild om zich heen en probeerde zich los te rukken. Uiteindelijk heeft n van de agenten pepperspray gebruikt om de man onder controle te kunnen krijgen. De drie mannen die getuigen waren van het voorval hebben de politie geholpen om de verwarde man onder bedwang te krijgen, zij raakten hierbij niet gewond. De politieagenten hebben pijnlijke plekken over gehouden aan de moeizame aanhouding. De man is overgebracht naar het politiebureau. In de hectiek is het niet gelukt om deze mensen te bedanken. De politie wil dat graag alsnog doen en vraagt hen contact op te nemen via 0900-8844 en te vragen naar de politie in Culemborg.

()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten