112Gelderland

Onderzoek douane leidt naar hennepvondst -

Zaterdagmiddag 2 februari heeft de politie in een loods in Druten een hennepkwekerij ontruimd naar aanleiding van een onderzoek door de douane. Een 55-jarige man uit Druten is aangehouden.

De politie kwam de kwekerij op het spoor naar aanleiding van een tip van de douane. Die was die middag bezig met een onderzoek in Druten in verband met het mogelijk rijden met rode diesel. Een 55-jarige man waarbij dit feit werd geconstateerd, kon geen rijbewijs overhandigen, waarna de douane meereed naar de woning van de man. Ter plaatse werd een in een nabijgelegen loods een hennepkwekerij ontdekt, waarna de politie werd gewaarschuwd. In de loods werden 146 hennepplanten en5 zakken geknipte en gedroogde hennep aangetroffen. De 55-jarige man is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de kwekerij. De politie heeft de zaak in onderzoek. De hennep is afgevoerd en wordt vernietigd.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten