112Gelderland

Mogelijke inbrekers gestopt

Druten - Twee jongemannen zijn woensdagochtend rond 02.30 uur in Druten aangehouden. Ze waren geheel in het zwart gekleed en in hun auto lagen inbrekersgereedschappen en een bivakmuts.

Het duo viel op omdat ze in hun auto een vreemde route door Druten reden. Surveillerende politiemensen hielden het tweetal staande nabij de Van Heemstraweg. Bij een nadere controle zagen de agenten de inbrekersspullen en de bivakmuts in de auto liggen. Daarnaast troffen de agenten twee verboden wapens aan.

Het tweetal, een jongeman van 20 jaar uit Alphen (Gld.) en een jongeman van 19 jaar oud uit Druten, is aangehouden. Ze krijgen proces-verbaal voor het voorhanden hebben van inbrekersgereedschappen en voor de verboden wapens. Alle goederen zijn in beslag genomen. Op dit moment zijn geen inbraken op het tweetal terug te brengen.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten