112Gelderland

Politie onderzoekt mishandeling

Apeldoorn - De politie in Apeldoorn onderzoekt een incident waarbij op donderdagmiddag 6 december op de Woudhuizerallee in Apeldoorn twee jongens werden geslagen.

De politie kreeg rond 15.00 uur de melding dat twee jongens op de Woudhuizeralee in Apeldoorn zonder enige aanleiding waren geslagen door een jongen.

De twee jongens fietsen rond 15.00 uur over het fietspad vanaf het NS station in de richting van de spoorwegovergang aan de Lupineweg. Onderweg werden zij aangeroepen door een aantal jongens en zonder reden van hun fiets getrokken. Een van de jongens sloeg vervolgens het tweetal. Deze jongen is ongeveer 14 of 15 jaar oud, heeft een lichtgetinte huidskleur en droeg een zwarte jas en een blauwe jeans. Hij had een oude paarse fiets bij zich. Een omstander die de jongen wegduwde bij het tweetal, werd ook door de jongen met het lichtgetinte uiterlijk belaagd. De twee jongens hielden aan het incident een pijnlijk hoofd en een pijnlijke rug over.

De politie onderzoekt het incident en vraagt getuigen contact op te nemen met 0900 8844.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten