112Gelderland

Onderzoek naar gevonden lichaamsdeel

Culemborg - Donderdagmiddag is in een weiland aan de Achterweg in Culemborg een lichaamsdeel gevonden. Dit gebeurde bij werkzaamheden aan een slootkant.

Tijdens werkzaamheden aan een slootkant werd het lichaamsdeel gevonden door iemand die materiaal ruimde, dat eerder bij baggerwerk uit de sloot op de kant was gelegd. Daarbij werd een groot lichaamsdeel aangetroffen. Nadat de politie was geinformeerd zijn rechercheurs van de forensische opsporing terplaatse geweest voor sporenonderzoek.

Het lichaamsdeel wordt overgebracht voor verder zorgvuldig onderzoek door de forensische recherche. Dit heeft tot doel om de identiteit van de betrokken persoon te achterhalen en de omstandigheden waaronder de persoon is aangetroffen. De zorgvuldigheid die daarin gehanteerd wordt vraagt tijd. Dat geldt ook voor het bekendmaken van de identiteit van een betrokkene. Als de identiteitbekend wordt, informeert de politieeerst familieleden van de betrokkene, voordatpubliekemededelingen worden gedaan.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten