112Gelderland

Beuningse van tas beroofd

Beuningen - Vrijdag rond 18.10 uur werd een 19-jarige vrouw op de Kruisboog, vlakbij een supermarkt, van haar tas beroofd. De dader ging er vandoor in de richting van de Kling. De politie is bezig met onderzoek en vraagt getuigen om zich te melden.

De vrouw liep vanaf de supermarkt richting huis toen een man haar tegemoet kwam lopen. Eerst passeerde hij haar, maar liep vervolgens terug en greep de handtas uit haar handen. Politieagenten waren snel ter plaatse en hebben in de omgeving nog naar de verdachte uitgekeken. Dit bleef echter zonder resultaat.

Van de Beuningse is vervolgenseen aangifte opgenomen, ook werd via Twitter een oproep gedaan aan getuigen. Buurtbewoners vondenin de loop van de avond een tas en hebben dit bij de politie gemeld. Deze tas bleek van de aangeefster en is,met het teruggevonden deel van de inhoud,inmiddels teruggegeven.

Van de verdachte is het volgende signalement bekend: blanke man tussen 20-30 jaar circa 1.80 meter lang donkerblauwe spijkerbroek zwart jack met capuchon zwarte wollen muts donkere schoenen

Getuigen die meer informatie hebben over deze zaak worden verzocht om contact op te nemen met team Beuningen, Maas en Waal via telefoonnummer 0900-8844.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten