112Gelderland

Fietser overleden na ongeval met automobilist

Apeldoorn - Een 75-jarige fietser uit Apeldoorn is dinsdagavond 18 december overleden na een ongeval met een automobilist. De politie zoekt getuigen.

Het ongeval gebeurde rond 20.00 uur. Een 48-jarige automobilist uit Apeldoorn reed op de Matenpoort richting het centrum. Ter hoogte van de Schrijnwerkershorst zag hij dat de fietser de Matenpoort overstak. De automobilist heeft geremd maar kon een aanrijding niet meer voorkomen. De fietser viel en raakte gewond. Hij is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is hij later overleden.

Getuigen gezocht De politie stelt een onderzoek in en zoekt getuigen van het ongeval. Specifiek is de politie op zoek naar de bestuurder van een kleine rode auto die achter de 48-jarige automobilist reed. In de rode auto zat een mannelijke bestuurder. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten