112Gelderland

Gewonde bij verkeersongeval

Echteld - Zaterdagochtend rond 08.00 uur is een 20-jarige automobilist uit Ochten ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval in Echteld.

De bestuurder kwam vanaf Echteld en reed richting Ochten. Door nog onbekende oorzaak kwam hij op de Stationsweg in Echteld tegen een boom, die aan de -voor hem- linkerkant van de rijbaan stond.

De man raakte zeer ernstig gewond door de aanrijding; hij is door de brandweer uit de auto gehaald. Een ambulance met trauma-arts hebben hem naar het Radboudziekenhuis vervoerd. De auto is zwaar beschadigd afgesleept.

De afdeling Verkeersongevallenanalyse heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Daarin wordt rekening gehouden met een matigopgevroren wegdek. Op dit moment zijn er geen getuigen bij de politie bekend. Mocht u iets gezien, en nog niet met politieagenten gesproken hebben, neem dan contact op met de politie op het algemene nummer 0900-88 44.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten