112Gelderland

Man probeert fiets tegen horecamedewerker te gooien

Kampen - De politie heeft vrijdagavond 8 februari een 32-jarige man uit Kampen aangehouden. Hij had een fiets opgetild en probeerde deze tegen een horecamedewerker te gooien. Een getuige kon dat voorkomen.

De horecamedewerker had even voor middernacht een man uit het caf, in het centrum van Kampen, gezet nadat hij binnen had gerookt. Kort daarna ontstond er voor het caf een vechtpartij waarbij dezelfde man betrokken was. Toen de horecamedewerker de partijen probeerde te scheiden, pakte de man een fiets op en hield deze boven zijn hoofd.

Een getuige kon voorkomen dat de verdachte de fiets tegen de horecamedewerker gooide. De politie is gebeld en toen agenten ter plaatse kwamen, was de verdachte er vandoor. Hij is enige tijd later aangetroffen en aangehouden.

De man is overgebracht naar het politiebureau en voor verhoor en onderzoek ingesloten. De politie onderzoekt het incident.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten