112Gelderland

Duo mee na zakelijk geschil

Heteren - Door de politie zijn vrijdagmiddag op een bedrijfsterrein in Heteren, twee verdachten aangehouden, nadat een zakelijk geschil uit de hand was gelopen. De mannen zijn 30 en 48 jaar oud en afkomstig uit Arnhem.

De 48-jarige man reed met enkele collegas naar het bedrijf in Heteren om een bij hun bedrijf openstaande rekening te innen. Hierbij ontstond onenigheid en een handgemeen tussen de 48-jarige en de 44-jarige Heterse ondernemer. Daarnaast wilden de mannen enkele spullen meenemen als vergoeding, omdat het bedrijf zojuist faillissement had aangevraagd.

Agenten hebben beide verdachten aangehouden; de 30-jarige man is kort na zijn verhoor weer in vrijheid gesteld na overleg met Justitie over zijn rol. De 48-jarige verdachte wordt zaterdag nogmaals verhoord. Twee andere betrokkenen worden eveneens door de recherche nog gehoord, in de afronding van dit onderzoek.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten