112Gelderland

Man aangehouden voor opblazen verkeerslicht

Apeldoorn - De politie heeft maandagochtend 4 februari een 25-jarige man uit Beekbergen aangehouden op verdenking van het met illegaal vuurwerk opblazen van een verkeerslicht in Apeldoorn tijdens de oudejaarsnacht.

De vernieling vond die nacht rond 02:00 uur plaats op het kruispunt Soerenseweg / Jachtlaan in Apeldoorn. Er sneuvelden rond deze locatie die nacht in totaal twee verkeerslichten en ook twee prullenbakken en twee verkeersborden. De politie stelde een onderzoek in naar de gepleegde vernielingen en hoorde in de afgelopen periode meerdere getuigen. De 25-jarige man kwam in dit onderzoek als verdachte naar voren. Hij wordt in ieder geval verdacht van het opblazen van n verkeerslicht. Of hij ook een rol had in de overige vernielingen wordt nog onderzocht.

De man is ingesloten voor nader verhoor en zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden. Ook zal hij de kosten van het vernielde verkeerslicht (2500 euro) moeten betalen.

 

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten