112Gelderland

Inbrekers overlopen door bewoonster

Heerde - Een 55-jarige vrouw uit Heerde heeft op maandag 10 december drie inbrekers overlopen in haar woning aan De Zeis. Ze achtervolgde hen, maar staakte dit toen n van hen haar bedreigde.

De vrouw was die middag weg geweest en kwam rond 16.45 uur weer thuis. Toen ze binnen was, hoorde ze vreemde stemmen. Ze is direct naar haar buurvrouw gelopen om de politie te bellen. Toen ze daarna bij haar woning terugkwam, zag ze dat de inbrekers op de vlucht sloegen. De bewoonster ging er achteraan maar toen n van de inbrekers haar bedreigde, staakte ze dat. De inbrekers renden weg over de Keuterstraat en de Eperweg.

De politie stelde een onderzoek in en stelde vast dat de daders binnen zijn gekomen door een raam te forceren. Uit de woning zijn onder meer sieraden gestolen.

De politie zoekt naar drie mannen met een getinte huidskleur. Ze hebben allemaal donker, kort haar en een slank postuur. n van de mannen is ongeveer 1.85 meter lang en wordt geschat op 25 tot 28 jaar. Hij droeg een lichtgrijze jas. De andere twee daders waren donker gekleed en iets kleiner, ongeveer 1.70 tot 1.75 meter.

Getuigen van deze inbraak of mensen die deze mannen denken te kennen, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten