112Gelderland

Politie zoekt getuigen mishandeling

Hattem - In de nacht van zaterdag op zondag 7 oktober is een 16-jarige jongen uit Wapenveld mishandeld door een nog onbekende man. Hij werd zonder aanleiding geslagen op de Apeldoornseweg in Hattem.

De jongen fietste rond 03.45 op de Apeldoornseweg toen een onbekende man uit tegenovergestelde richting kwam fietsen. De man stapte van zijn fiets af en bleef op de weg staan. De 16-jarige fietste langs hem en kreeg om onbekende reden een harde klap in zijn gezicht. Toen de man hem nog een keer sloeg, zag hij zich genoodzaakt om zichzelf te verdedigen. Hierna kon hij wegfietsen. Later is de jongen nog terug gegaan met een familielid, maar de man was al weg. De politie wil graag weten wie deze man is. Hij is blank, tussen 1.80 meter en 1.90 meter lang en heeft een gezet postuur. Hij had kort zwart haar en droeg een gouden ring in zijn linkeroor. De man had een spijkerbroek en zwarte sportschoenen aan. Ook droeg hij een groene stoffen jas met capuchon. Hij fietste op een rode damesfiets. Kent u deze man of heeft u het voorval gezien Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten