112Gelderland

Hardenberg - Verdachte aangehouden voor fietsendiefstal

Dankzij een alerte getuige hebben agenten een 23-jarige man uit Hardenberg aangehouden voor fietsendiefstal of heling van een fiets. De vrouw zag de man lopen met een e-bike en vertrouwde de situatie niet. Ze kende de man, sprak hem aan en volgde hem naar een woning aan de Beatrixstraat. En van de bewoners van de woning is aangehouden voor mogelijke betrokkenheid.

Maandagmiddag zag de vrouw de man op de Gramsbergerweg lopen met een afgesloten elektronische fiets. Ze sprak de man er op aan, maar hij zei dat het een fiets van een bekende was. Hij leverde de fiets af bij een woning aan de Beatrixstraat. De vrouw was met hem meegelopen en vroeg de bewoners naar de fietssleutel. Zij konden geen sleutel laten zien. Daarop is de politie genformeerd. Agenten hebben de man aangehouden en de fiets in beslag genomen. Later die middag werd, na een bericht op Facebook, bekend dat de fiets was gestolen bij een school aan de Parkweg.

De politie heeft dinsdag 12 juli n van de bewoners van de woning aan de Beatrixstraat aangehouden voor mogelijke betrokkenheid. Er is een onderzoek ingesteld. 

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten