112Gelderland

Hengelo, IJsselmuiden, Zwolle, Nieuwleusen - Zaken in Onder de Loep van 14 juli

Deze week in Onder de Loep weer zaken met goede camerabeelden. Onder de Loep wordt tweewekelijks op donderdagavond bij RTV Oost uitgezonden vanaf 17.45 uur en zal daarna elk uur worden herhaald. Naderhand worden de zaken ook geplaatst op www.politie.nl, onder 'Gezocht' of 'Vermist'. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto's van verdachte personen of aangetroffen goederen.

  Hengelo, diefstal babyvoeding In de afgelopen periode is door twee personen bij verschillende winkels in Overijssel babymelkpoeder gestolen. Bij in ieder geval 6 inbraken lijkt het volgens de beelden om dezelfde personen te gaan.

IJsselmuiden, diefstal geld uit kantoor Op vrijdag 10 juni rond 17:20 uur is er door twee personen ongeveer vijfhonderd euro weggenomen uit een kantoortje van een kwekerij aan de Parallelweg 14 te IJsselmuiden. De twee mannen zijn duidelijk vastgelegd op bewakingsbeelden.

Zwolle, Gepind na zakkenrollen Op 8 juni wordt 1000,- opgenomen van een rekening van een 56-jarige man uit Den Haag door een onbekende man met pet. Zijn pinpas is kort daarvoor uit zijn tas gestolen tijdens het instappen in een trein op het station in Zwolle.

Zwolle, Diefstal pinpas en telefoon Een onbekende fors gebouwde jongeman nam op 14 juni een mobiele telefoon en een pinpas weg uit een kleedkamer van de Torbecke Scholengemeenschap aan de Dokter van Heesweg.

Nieuwleusen, Geld en pinpas gestolen bij bedrijf Op 23 april rond 7 uur werd ingebroken bij Avasi Reclame aan de Rollecate in Nieuwleusen. Hierbij werd een contant geldbedrag en pinpas weggenomen.

Zwolle, Inbraak in kantoor Op 27 mei tussen 17.30 en middernacht vindt een inbraak plaats in een kantoor aan het Boterdiep te Zwolle. Buit: geldkistje, computerapparatuur en een bankpas.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten