112Gelderland

Harderwijk - Man aangehouden op verdenking vrijheidsberoving en mishandeling

De politie is bezig met een onderzoek naar een incident dat op 8 maart plaatsvond in Harderwijk, onder andere aan de Selhorstweg. Een 28-jarige man uit Harderwijk zou die dag aan de Selhorstweg, ter hoogte van de apotheek, door een onbekende man zijn mishandeld en tegen zijn zin zijn meegenomen in een auto.

Het voorval vond even voor 14.30 uur plaats. Getuigen belden de politie, die direct een onderzoek instelde. Nog dezelfde dag werd duidelijk wie het slachtoffer was en wie hem belaagd had. Deze verdachte, een 26-jarige man uit Harderwijk, is woensdagochtend 9 maart aangehouden in een woning in Harderwijk. Hij wordt verdacht van vrijheidsberoving, bedreiging, mishandeling en poging tot afpersing van het slachtoffer. Concreet wordt de man ervan verdacht het slachtoffer op straat te hebben mishandeld, hem tegen zijn zin meegenomen te hebben naar een woning in Harderwijk (in de wijk Stadswei), waar hij het slachtoffer opnieuw mishandelde. De verdachte eiste geld, maar het slachtoffer kon hem dat op dat moment niet geven. Hierop liet de verdachte het slachtoffer wel gaan, met het dreigement dat hij hem op een later moment opnieuw op zou zoeken. Getuigen gezocht De politie heeft met een aantal getuigen gesproken over het voorval aan de Selhorstweg op dinsdagmiddag 8 maart, maar meer informatie is zeker nog welkom. Was ook u getuige van dit voorval en heeft u nog niet met de politie gesproken, neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. ( EN)  

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten