112Gelderland

Culemborg - Snel melden van mogelijke inbraak leidt tot snelle aanhouding

Door een snelle en duidelijke melding van een burger, konden agenten op woensdag 16 maart op de Triosingel een 26-man uit Nijmegen aanhouden. De man wordt verdacht van inbraak op een bouwterrein.

Omstreeks 1.30 uur kreeg de politie de melding van een burger. Die zag iemand met een zaklamp rondlopen op het bouwterrein. Gezien het tijdstip een ronduit verdachte situatie. Agenten waren binnen een paar minuten ter plaatse. Op een parkeerplaats troffen zij de verdachte aan. Vlakbij hem vonden de agenten inbrekersgereedschap. De man is aangehouden en ingesloten voor onderzoek.

112 daar vang je boeven mee! Dus niet alleen bellen bij levensbedreigende situaties, maar ook wanneer u getuige bent van een misdrijf of het voorbereiden van een inbraak of diefstal. Door 112 te bellen kunnen snel agenten naar u toe worden gestuurd.    

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten